ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Καθημερινά πραγματοποιούνται εκδρομές με σκάφη, που ξεκινούν από το παλιό λιμάνι της Σκιάθου με προορισμούς:

Τσουγκριάς: το πανέμορφο νησάκι απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου, κατάφυτο από πεύκα και μαγευτικές ακρογιαλιές και απέχει μόλις 3 μίλια από τη Σκιάθο.

Λαλάρια & Κάστρο: τα Λαλάρια με την τρύπια πέτρα, τ' ασημένια βράχια και τα γαλαζοπράσινα καθαρά νερά, μια ακτή που αξίζει να την απολαύσει κανείς. Λίγο πιο κάτω βρίσκεται το Κάστρο, η μεσαιωνική πόλη χτισμένη πάνω σε ένα βράχο  που είναι μια πανοραμική χερσόνησος που την χτυπούν ολόγυρα τα κύματα του Αιγαίου.

Ο γύρος του νησιού: Αν κάνουμε το γύρο του νησιού από την θάλασσα  αντικρίζουμε ακρογιάλια με γαλανά νερά. Υπάρχει μεγάλη εναλλαγή του τοπίου και οι ωραίες εικόνες έρχονται η μια μετά την άλλη, που μόνο θαυμασμό προκαλούν και ευχαρίστηση.

Σκόπελος & Αλόννησος & Θαλάσσιο Πάρκο: Επίσκεψη στ' άλλα δύο όμορφα νησιά του συμπλέγματος των Β. Σποράδων. Η Σκόπελος ένα νησί μέσα στα πεύκα και τα καταγάλανα νερά. Η πόλη, που βρίσκεται και το λιμάνι, είναι αμφιθεατρική με παραδοσιακά δρομάκια. Η Αλόννησος, ένα εξίσου όμορφο νησί για να το επισκεφτεί κανείς με το Θαλάσσιο Πάρκο της που βρίσκεται κοντά και με τα ιδιαίτερα φυσικά, μορφολογικά και γεωγραφικά χαρακτηριστικά.